avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda

Buna ziua,

Cum pot lua in arenda o suprafata de pamant al carui proprietare este o persoana decedata?daca nu s-a dezbatut taxa de succesiune si nici unul din copii nu este proprietar este suficient ca toti copii si sotul in viata sa mearga la notar sa li se emita un certificat de calitate de mostenitor si sa imi semneze pe contractul de arenda?
Este ok sa fac un contract de arenda cu acestia, dobandind calitatea de mostenitori sau nu este valabil.......si trebuie sa astept sa se imparta totul, ca fiecare sa aibe pamantul trecut pe numele lui si pe urma sa arendez?
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Anexa 24 doar_dana doar_dana Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Arenda mostenitori iulian_somitca iulian_somitca Daca nu s-a dezbatut mostenirea un mostenitor poate incheia un contract de arenda? (vezi toată discuția)
Arendare teren extravilan RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua, Vreau sa arendez 12 ha teren extravilan. Pe titlul de proprietate al terenului este trecut bunicul meu care a decedat. Cum se poate face ... (vezi toată discuția)