avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dreptul la prescriptie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dreptul la prescriptie

O institutie publica bugetara, ordonator secundar de credite. In anul 2007 se incheie un contract pentru plata servicii de catre noi. Se actioneaza in instanta numai pentru o parte din suma, iar societatea respectiva castiga. in decembrie 2012 aceeasi societate solicita plata unor facturi pentru perioada august - decembrie 2009. In aceasta situatie poate interveni prescriptia?
Cel mai recent răspuns: katiam , utilizator 12:53, 3 Februarie 2013
Contractul s-a incheiat cu scopul prestarii unor servicii de catre o societate comerciala pentru o societate publica sau "se incheie un contract pentru plata servicii de catre noi."/

:-/
contractul s-a incheiat astfel: societatea respectiva presta serviciile, urmand ca noi sa platim. Numai ca in instanta nu a solicitat si plata facturilor pentru lunile august - decembrie 2009, solicita am, in febr fiind primul termen
depinde de data scadentei pentru fiecare factura in parte;dupa parerea mea, pentru unele dintre facturi -ex august-octombrie, termenul de prescriptie era implinit la data introducerii actiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A n t i c i p a t i e julien_slbz julien_slbz Furnizorii de utilitati ( apa, energie, telefonie etc .) mai au dreptul sa perceapa o "anticipatie" in momentul incheierii contractului de furnizare?....Nu ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata catre firma de recuperare amdbuc amdbuc Buna ziua, Problema sta in felul urmator: tatal meu figureaza cu o datorie restanta din august 2009 catre o firma de cosmetice, cesionata in prezent catre ... (vezi toată discuția)
Oferta de incheiere contract MihaelaVU MihaelaVU La data de 15.10.2012, A a încheiat cu SC AllTele SA un contract de abonament de servicii de telefonie mobilă. Prin condițiile generale anexate contractului ... (vezi toată discuția)