avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... titlu executoriu
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

titlu executoriu

Am primit de la ANAF 2 adrese de infiintare a popririi, insotite de titlu executoriu (natura obligatiei fiind: 1. impozit pe venituri din cedarea folosintei bunurilor si 2.creante recuperate in urma atragerii raspunderii solidare ). Pe baza acestor documente pot sa fac retineri pe statul de plata pentru acest salariat? (fara sa am o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie conform codului muncii?).Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:34, 28 Ianuarie 2013
Titlul executoriu reprezinta actul care atesta ca instanta de judecata a pronuntat hotarare care a ramas definitiva si a fost investita cu formula executorie la cererea creditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu 1-2 1-2 Am primit de la ANAF 2 adrese de infiintare a popririi, insotite de titlu executoriu (natura obligatiei fiind: 1. impozit pe venituri din cedarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Retinere salar stefiflavia stefiflavia va rog frumos sa ma ajutati cu o problema - in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile trebuie sa fac niste retineri din salar. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorie adi_68 adi_68 Speta ar fi aceasta: in 2006 s-a contractat un credit de nevoi personale pe o durata de 10 ani (suma aprox.18000 lei, cred). Ultima plata s-a facut in iunie ... (vezi toată discuția)