avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Putem depune cerere catre un barou din alta localitate ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Putem depune cerere catre un barou din alta localitate decat cea de domiciliu?

Stie cineva daca s-a schimbat ceva in sensul acesta? daca este obligatoriu sa ne inscriem la admitere in baroul din raza de domiciliu?

Eu am citit ceva dar nu am salvat si nici nu am vazut nicio modificare a Statutului, nu mai stiu daca era un proiect sau era o modificare reala.

Help. Cristina.
Cel mai recent răspuns: farkascristina , utilizator 16:30, 28 Ianuarie 2013
Nu este obligatoriu sa va inscrieti in baroul in raza caruia aveti domiciliul, insa trebuie sa va inscrieti unde veti profesa.

Succes!
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
Dana Fatol, Avocat
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de admitere in profesia de avocat marincristina marincristina Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: pentru admiterea in Baroul Bucuresti, este necesar ca domiciliul solicitantului sa fie in Bucuresti? Art. 15 din ... (vezi toată discuția)
Cum devii avocat daca esti consilier juridic? CARMEN_LUCIANA2000 CARMEN_LUCIANA2000 sunt consilier juridic, am 2 ani si 8 luni vechime ca si consilier juridic la o primarie si as vrea sa stiu cum pot deveni avocat. se ia in considerare aceasta ... (vezi toată discuția)
Inscrieri, documente necesare dupa intrarea in barou doru6 doru6 Am fost promovat examenul de admitere in barou sesiunea octombrie 2012 si doresc sa stiu ce trebuie sa fac de acum inainte in relatia cu Baroul si ... (vezi toată discuția)