avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... conditii de admitere in profesia de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

conditii de admitere in profesia de avocat

Buna ziua!

Am urmatoarea intrebare: pentru admiterea in Baroul Bucuresti, este necesar ca domiciliul solicitantului sa fie in Bucuresti?
Art. 15 din Statutul profesiei de avocat nu distinge in acest sens, in speta, ca domiciului solicitantului sa fie in cirmuscriptia baroului la care solicita admiterea.
Multumesc!
nu trebuie sa aveti domiciliul in bucuresti.
Nu are nicio importanta locul de domiciliu...BAFTA!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem depune cerere catre un barou din alta localitate decat cea de domiciliu? farkascristina farkascristina Stie cineva daca s-a schimbat ceva in sensul acesta? daca este obligatoriu sa ne inscriem la admitere in baroul din raza de domiciliu? Eu am citit ceva dar ... (vezi toată discuția)
Maestru avocat stagiar Andrei Dina Andrei Dina Este adevarat ca in cazul in care un stagiar membru al baroului Bucuresti (de exemplu) nu are maestru, baroul este obligat sa ii gaseasca? (vezi toată discuția)
Licentiata in drept si master dana27 dana27 Sunt aboslventa a facultatii de drept(4ani) si master(1an) in drept administrativ si statutul functionarului public, asi dori sa stiu ca ce pot sa lucrez in ... (vezi toată discuția)