avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit

Buna seara
Eu si fratii mei avem un credit la o banca pana la 2017. Creditul este pe numele sorei mele. Eu figurez ca coplatitor. Mi s-a spus la banca respectiva ca nu pot iesi din acest credit.Se poate face asa ceva? Din cauza asta, eu nu pot un lua alt credit pentru casa. Ca sa ies, am face din comun acord, dar banca spune numai daca refinantam creditul, atunci pot sa ies.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dragos_popa , utilizator 19:16, 28 Ianuarie 2013
Buna seara,

Daca veniturile persoanelor care au participat la credit au crescut, atunci se poate face un nou calcul si sa iesiti astfel ca si coplatitor.
Daca veniturile nu au crescut, se poate sa aduceti un alt coplatitor in locul dumneavoastra si astfel ati putea sa iesiti de la creditul actual si sa puteti accesa un credit pentru casa dvs.

Dragos Popa
broker de credite
Buna seara,
multumesc pentru raspuns, sper ca doamna de la banca o sa ma inteleaga :D
Cu mare placere!

Daca nu va intelege, poate va pot ajuta eu.

O seara buna,

Dragos Popa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum se mai poate iesi ca si coplatitor dintr-un credit ... ClaudiuNicola ClaudiuNicola Buna ziua, Cum se mai poate iesi ca si coplatitor dintr-un credit ipotecar dupa divort? Avand in vedere ca actele de proprietate sunt modificate si eu nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca marcelutza marcelutza Buna ziua,as avea o intrebare: cum poate iesi un coplatitor dintr-un contract de imprumut cu Prima Casa?Prin divort ,coplatitotul nu mai locuieste in casa.Ce ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la credit de nevoi personale iliana105 iliana105 Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)