avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe norma de venit intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe norma de venit intreprindere individuala

In cazul intreprinderii individuale, pot plati impozit pe norma de venit?
Sau conform noii legi sunt obligat sa platesc impozit pe venit?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 19:00, 29 Ianuarie 2013
1).In cazul anumitor I.I. care realizeaza venituri comerciale(activitati de productie,comert,
anumite prestari servicii,practicarea unei meserii),venitul net anual se poate determina pe baza normelor de venit.
2).Numai anumite microintreprinderi platitoare de impozit pe profit sunt obligate la plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor de 3%,incepand cu data de 01.02.2013,conform
OG nr.8/2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite akitadolf akitadolf Sant Intreprindere familiara va rog sa imi spuneti daca tebuie sa platesc si eu impozitul de 3% pe venituri ca ant platitoare de TVA (vezi toată discuția)
Iesirea din sistemul micro Herra_ Herra_ \\"Impunerea microintreprinderilor care realizeaza venituri mai mari de 65.000 euro Daca in cursul unui an fiscal o microintreprindere realizeaza venituri mai ... (vezi toată discuția)
Consultanta si management, cum se face diferentierea? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am tot cautat explicatii privind activitatile de management si consultanta. Concret, care sunt acele activitati de management si consultanta ... (vezi toată discuția)