avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... transport elevi cu microbuzul scolii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

transport elevi cu microbuzul scolii

buna seara! cine ma lamureste si pe mine in legatura cu transportul elevilor cu microbuzul scolii? acest lucru adica transportul elevilor se face dupa niste criterii anume stabilite de minister? adica daca eu am un copil la gradinita si gradinita e cca la 1 km distanta si vreau sa vina cu microbuzul, mie imi spune soferul si respectiv una din educatoare ca acest lucru este posibil doar daca ma duc la o alta statie care e la cca 600 m nu cea care e langa , casa! nu e normal ca toti copii sa beneficieze de transport?

Alte discuții în legătură

Lãmurire cu privire la decontarea cheltuielilor cu transportul elevilor CiuhatDoina CiuhatDoina Bună seara, sunt contabil la o şcoală, mă confrunt cu următoarea problemă, şi anume: ªcoala deţine microbuz şcolar(este în gestiunea şcolii), care ... (vezi toată discuția)
Decontare bilete pentru elevi ContSters74363 ContSters74363 Buna ziua Un ajutor va rog cu privire la problema mea. Ordin nr. 329/2007 Art. 1 (1) Elevilor romani din invatamantul de stat si particular ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadru didactic akna akna Buna seara! As dori sa imi clarificati in ce conditii pot sa beneficiez de decontarea navetei! Am sa va prezint situatia mea. Sper sa fiu destul de ... (vezi toată discuția)