avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa auto

Daca recuperez taxa de inmatriculare, in cazul in care cand vand masina, cumparatorul trebuie sa plateasca timbru de mediu? Influenteaza cu ceva faptul ca mi am recuperat eu banii ?
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
mihaibargaoanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu pt. masina inmatriculata prima oara in 01.2008 musli musli Ma gandesc sa imi vand masina, cumparata in 2012. Masina a fost luata de noua in 01.2008 de fostul proprietar. Cand eu am luat-o nu a trebuit platit timbru de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2016 LucianNegoita LucianNegoita Buna ziua, Situatie: Am cumparat luna trecuta o masina din 2005, din Romania (din Arad), dar pentru ca a fost inmatriculata prima oara inaintea taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)