avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract confidentialitate

Lucrez intr-un spital de stat si ne confruntam cu o problema. Conducerea spitalului vrea sa puna toti salariatii sa semneze un contract de confidentialitate prin care li se impune sa nu mai dea nici o informatie. Aceasta in urma unor reclamatii la itm, in urma unor interviuri in ziar...etc, sezizari facute ca urmare la ilegalitatile ce se fac de catre conducere. Va rog sa-mi spune-ti daca este sau nu legal ceea ce vor sa faca si ce i se poate intampla unui salariat care nu vrea sa semneze acest acord. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata korn3ll korn3ll Buna sera..Lucrez la o firma cu capital privat si v as ruga frumos sa faceti o analiza a ceea ce se intampla la locul de munca deoarece legea e cam ambigua si ... (vezi toată discuția)
Desi programul de lucru este de 8 ore,se obliga a se sta inca aproape 8,voluntar Gyna Gyna Am ajuns la disperare!De ce sa fiu nevoita sa tac,sa rabd,pt. ca nimeni nu zice nimic?Daca am sa zic ceva ,a doua zi ma da afara.Altii mai curajosi si-au dat ... (vezi toată discuția)