Buna Dimineata
Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva priceput in cazul meu:
Descriere caz pe scurt: In data de 24-25 decembrie 2011 un prieten a cazut si s-a lovit la cap exact de o bordura....nu isi mai revenea..am sunat de 2 ori la 112...am dat detalile necesare...dupa 10 15 minute salvarea intarzia sa apara...si m-am hotarat sal duc eu la spital..distanta loc-spital aproximativ 1km,...am ajuns la spital... baiatul cazut a fost preluat de o ambulanta si dus catre alt spital deoarece era in stare grava lovit la cap....cand sa scot masina cu spatele din curtea spitalului am atins usor o alta masina care venise si se parcase chiar in spatele meu...un echpaj de politie era la fata locului (la spital) unde m-au gasit baut...fiola..sange ,declaratii etc...sa fakut dosarul penal...acum dosarul se afla la procuror...am primit pirma citatie...DACA SE POATE CINEVA PRICEPUT: EXISTA VREUN ARTICOL IN CARE AS AVEA SANSA SA IMI DEA SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA SI O AMENDA CEVA?? IN CAZUL Meu ...Precizez ca am la dosar martorii hartii de la spitall de la cel care l-am transportat
Buna ziua!Ce valoare de alcool arata alcoolmetrul politistului?Potrivit legislatiei privind consumul de alcool la volan ,,Daca alcoolmetrul politistului afiseaza sub 0,4 mg alcool pur in aerul expirat vei plati doar o amenda. O diviziune peste 0,4 te va obliga sa iti masori nivelul de alcool in sange.O valoare peste 0,8 g alcool la litrul de sange te arunca in categoria infractorilor cu o pedeapsa intre 1 pana la 5 ani."
valoare este 1.0 sange deci este dosar penal......dosarul este deja la procuror...conform unor articole pe care eu nu le stiu....iti poate da scoaterea de sub urmarire penala si amenda
Conform art.249.alin1 Cod penal Scoaterea de sub urmarire penala are loc cand se constata existenta vreunuia dintre cazurile prevazute in art.10 li.a)-e) si exista invinuit sau inculpat in cauza.In speta se poate merge pe art.10 lit.i1,respectiv atunci cand exista o cauza de nepedepsire prevazuta de lege,rezultand din Legea nr.281/2003.
De asemenea se poate merge si pe art.11.alin1.lit b) Cod penal cu privire la scoaterea de sub urmarire penala,mergand pe faptul ca faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii.
Din informatiile pe care le am pana acum,cu un avocat devotat meseriei se poate dispune scoaterea de sub urmarire de catre procuror.
VA MULTUMESC EXACT CE SPUNETI IN ULTIMUL ALINIAT MI-A SPUS SI DOMNUL PROCUROR ''CU UN AVOCAT PRICEPUT SE POATE DA SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA"....INCA O DATA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Alcoolemie
Floryyyn
Buna ziua.Am o mare rugaminte la dvs. Va rog sa-mi spuneti si mie ce as putea sa patesc daca am fost implicat intr-un accident rutier. Am lovit in spate o ... (vezi toată discuția)