avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... redirectionare 2 % impozit pensionari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

redirectionare 2 % impozit pensionari

Buna ziua

Sunt pensionara de boala si am si indemnizatie de handicap si o colaborare cu oriflame .
Cum pot completa formularul 230 ca sa pot redirectiona 2 % din impozit conf. art. 57 alin 4 Legea 571/2003 pentru niste copii?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:30, 31 Ianuarie 2013
Se poate directiona 2% catre ong de catre persoanele angajate cu contract de munca prin depunerea formularului 230 pentru venitul din salarii si de catre cei ce obtin venituri pentru care trebuie sa depuna declaratia 200.
in cazul celor care au doar pensie cum se procedeaza va rog?
va multumesc pentru raspuns
Cei numai cu venit din pensie nu pot directiona 2% catre ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 230 - redirectionare 2% din impozitul pe venit mogasi mogasi Pensionarii cu pensii mai mari de 1000 lei pot redirectiona 2% din impozitul pe veniturile din pensii? Ce alte categorii (inafara celor ce obtin venituri din ... (vezi toată discuția)
2 % iancu marin iancu marin Pensionarii cu pensii > 1000 lei, care platesc impozit pentru suma ce depaseste aceasta valoare , pot opta pentru redirectionare 2% din impozitul retinut pt. ... (vezi toată discuția)
Directionare 2% din venitul membrului fondator/asociat ong Elena_Anim Elena_Anim Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca si membrii fondatori sau asociatii unui ONG (de protectie a animalelor) pot directiona 2% din impozitul pe venit (venit ... (vezi toată discuția)