avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

buna ziua, iata despre ce este vorba. judecatoria buftea a stabilit o pensie alimentara de 150 lei/luna pe care fostul meu sot sa o plateasca fetei noastre. fata este studenta in anul I de facultate la zi (la buget); dansul evident ca nu a platit , ba chiar a plecat din tara. a revenit cu cateva zile in urma, pentru o vizita de 2 saptamani si locuieste la fratele lui. am vorbit cu el despre asta, si mi-a ras in nas! pentru recuperarea sumelor restante pot sa merg la politia de pe raza adresei unde este el cazat acum? sau ce am de facut?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: insistenta_67 , utilizator 11:56, 29 Ianuarie 2013
Plangere penala pentru nerespectarea dispozitiilor hotararii judecatoresti
multumesc pentru raspuns. unde fac plangerea penala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fata mea a fugit de acasa la tatal ei cami_ola cami_ola buna ziua, am o fata de 14 ani , care mi-a fost incredintata in urma cu 7 ani prin sentinta judecatoreasca spre crestere, tatal neaviand drept de vizitare si ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc nerespectarea hotararii judecatoresti ContSters193379 ContSters193379 care sunt etapele ce trebuiesc urmate pentru a dovedi ca nu se respecta o hotarare judecatoreasca????? poate fi obligata persoana respectiva sa respecte ... (vezi toată discuția)
Executare pensie alimentara ContSters329251 ContSters329251 Fostul sot nu-mi plateste pensia alimentara stabilita de instanta (nici nu i-am cerut pana acum, avand in vedere ca suma e f mica iar prin partaj mi-au revenit ... (vezi toată discuția)