avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare si salarizare Sef SVSU
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare si salarizare Sef SVSU

Tocmai ce mi s-a propus sa fiu pus ca Sef SVSU in cadrul unei Primari, insa nu stiu cum voi fi incadrat,ce salariu as putea primi?mentionez ca am studii superioare de lunga durata+masteratul, si am o vechime de 5 ani in primarie, dintre care 3 ani ca functionar public!
Frumoasa propunere, dar sunt alti pasi pana ajungeti sa fiti SEF!
Nivelul studiilor pentru Sef SVSU suntstudii medii, conform noii legi a salarizarii.
Si care ar fi pasi?Contractul l-am semnat, dar mai am de asteptat putin timp pana cand vor fi toate in ordine!
Daca s-a semnat un contract de munca inseamna ca sunt toate in ordine si nu mai trebuie facut nimic.
Contractul trebuia semnat cand erau toate in ordine, asa ca , ceva nu este in ordine, chiar daca s-a semnat un contract
Vroiam mai mult sa stiu cu ce salariu as putea fi incadrat, daca as beneficia de vreun spor?care ar fi grila de salarizare pentru un asemenea post?
Semnarea unui contract de munca presupune si stabilirea unui salariu, contract de munca pe care spuneti ca l-ati semnat

Alte discuții în legătură

Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)
Sef svsu-functionar public? zama cristian zama cristian Sunt Sef SVSU-personal contractual.Pot cere sa mi se transforme postul in functie publica? Daca da, care este baza legala la care pot face referire? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cumul de functii-functionar public hellboy87 hellboy87 Buna seara.Am o nelamurire cu privire la cumulul de functii, se poate realiza acest lucru daca sunt functionar public incadrat ca politist local si de astazi ... (vezi toată discuția)