Tocmai ce mi s-a propus sa fiu pus ca Sef SVSU in cadrul unei Primari, insa nu stiu cum voi fi incadrat,ce salariu as putea primi?mentionez ca am studii superioare de lunga durata+masteratul, si am o vechime de 5 ani in primarie, dintre care 3 ani ca functionar public!
Am raspuns eu gresit, nu am semnat contractul de munca , ci doar contractul de voluntariat, din cate am inteles se ocupa cu toata documentatia o firma, mai dureaza vreo 2 luni pana se infiinteaza acest serviciu in cadrul Primariei.
Dar ce ma nelamureste e incadrarea,nu stiu pe ce salariu ar urma sa lucrez??
Salut hellboy87..Ai un nume perfect pentru Sef SVSU..Dar sa trecem la treburi serioase..Postul de Sef SVSU, conf L284 este post de M, asa ca ma indoiesc ca o sa accepti..Asta una la mana..2.Este post contractual, deci nu vei fi functionar public..3.Salariu este mic, obligatiile enorme..Intr-un cuvant: NU MERITA..Dar asta o vei hotara tu..Mai sant mici portite, pe care, daca ai cunostinte unde trebuie le poti folosi. Respectiv..1.Postul este de M, dar titularul poate avansa/promova, in fc de studii/vechime..2.Sef SVSU este personal contractual, dar in indeplinirea atributiilor de serviciu vei fi si persoana desemnata pe protectie civila, incadrarea ca Inspector de protectie civila facandu-se prin dispozitia angajatorului (SVSU=PSI+Protectie civila), care, conf L481 este fc publica..Sporuri..Se dau in fc de fiecare..daca lucrezi de 5 ani, cred ca intelegi...Una peste alta..daca tu cunosti pe cine trebuie..se poate..daca nu...lasa-te..Cu ce se poate oferi strict legal..mai bine cauta altceva..