avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cumul de functii-functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cumul de functii-functionar public

Buna seara.Am o nelamurire cu privire la cumulul de functii, se poate realiza acest lucru daca sunt functionar public incadrat ca politist local si de astazi mi s-a dat si functia de sef serviciu SVSU? in cadrul aceleasi primari!Dar salariul ramane acelasi din cate am inteles!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:58, 11 Februarie 2013
Exercitati cu caracter temporar functia publica de Sef serviciu?!?!? Cum vi s-a "dat" functia de sef SVSU?
Da temporar, acum am aflat ca aceasta functie nici nu este prevazuta in organigrama primariei, si acum fiind chemat de zi pentru acest post mi se scade si din salariu:(
Nu puteti fi incadrat nici macar temporar pe un post ce nu exista in organigrama
Pentru acest post de sef SVSU a fost trimis la Bucuresti o cerere pentru deblocarea acestui post, insa cererea e trimisa de ceva timp, aproximativ 2 ani de zile
Daca acest post nu este prins in organigrama cum a fost trimisa solicitare la ANFP?
Incadrat pe postul respectiv puteati fi numai cu aviz de la ANFp, daca este functie publica de conducere vacanta.
Iar daca ati fost numit pe functia respectiva, nu cred ca este posibil sa va scada salariul, in cel mai rau caz, ramaneti cu acelasi salariu.

Alte discuții în legătură

Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public nicol1970 nicol1970 am terminat anul trecut facultatea de administratie publica si am solicitat incadrarea mea corespunzatoare conform studiilor superioare deoarece pana acum am ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare sef svsu hellboy87 hellboy87 Tocmai ce mi s-a propus sa fiu pus ca Sef SVSU in cadrul unei Primari, insa nu stiu cum voi fi incadrat,ce salariu as putea primi?mentionez ca am studii ... (vezi toată discuția)