avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bani chirie militar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bani chirie militar

Buna ziua. Sotul meu este militar si de la serviciu conforn HG1867 din 2005 i s-a spus ca nu poate beneficia de bani de chirie deoarece eu am in proprietate o cota de 1/2 dintr-o garsoniera de 28mp, in care locuieste fratele meu impreuna cu familia lui (trei persoane) de vreo 12 ani. Este normal sa nu i se acorde acei bani? Eu nu am locuit acolo niciodata si nici nu am avea cum sa locuim acolo 6 persoane? Ce putem face? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihay78 , utilizator 09:19, 28 Aprilie 2014
Buna ziua. Va soliticit o parere juridica in legatura cu urmatoarea speta: Sunt cadru militar, locuiesc cu familia in chirie; de asemeni detin o locuinta in afara localitarii/garnizoanei primita prin donatie cu clauza de intretinere; intre timp limitele garnizoanei s-au extins si include si localitatea unde detin locuinta; pot beneficia de indemnizatie lunara pentru chirie?
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
mihay78, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie militari mihaiionutcristian mihaiionutcristian sunt militar si am domiciliul la 40 km de localitatea in care imi desfasor activitatea. stau cu chirie tot in localitatea de domiciliu...pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Acordare compensatie pentru chirie ( mapn) damiela damiela Buna seara. Pana de curand am avut o garsoniera proprietate comuna cu sotia in Ilfov.Am vandut-o si cum deocamdata nu ne putem lua altceva ne-am schimbat ... (vezi toată discuția)