avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Venituri din inchirieri-Clinica de Recuperare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Venituri din inchirieri-Clinica de Recuperare

O unitate medicala(clinica de recuperare) cu capital privat care are nevoie de autorizare de la Colegiul Medicilor pentru a obtine venituri din inchiriere spatiu trebuie sa-si ia cod CAEN pt. activitati secundare de la Registrul Comertului?Contravine cu reglementari ale Colegiului Medicilor obtinerea de astfel de venituri pe langa cele din actul normativ? Va rog cadru legislativ corobarat cu reglementarile Colegiului Medicilor la nivel national. Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Pfa asistent medical LIVIAMARIN LIVIAMARIN MA NUMESC MARIN LIVIA,SUNT ASISTENT MEDICAL LA O CLINICA PRIVATA.ESTE POSIBIL SA-MI FAC P.F.A?EXISTA O LEGE IN ACEST SENS?CE IMPLICA ASTA? (vezi toată discuția)
Forma de functionare emmilia emmilia buna seara, am o problema la care nici macar nu stiu unde sa caut un raspuns. un Cabinet medical individual ia cu chirie un alt spatiu decat cel in care ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere dragosh2013 dragosh2013 Firma noastra este un SRL cu cod CAEN 8623 servicii stomatologice. Acest SRL detine un spatiu comercial pe care doreste sa il inchirieze legal cu contract ... (vezi toată discuția)