avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzarea tutunului online legala?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzarea tutunului online legala?

Am observat o multitudine de oferte online de tabac, mult mai ieftin decat in magazine. Ceea ce ar trebui sa faci ii sa suni la numarul afisat pe site si pachetul cu tabac iti vine acasa prin posta. Poti avea probleme legale daca cumperi tabac in astfel de conditii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:37, 30 Ianuarie 2013
Vanzarea tabacului (tutunului macinat) este legala atat online cat si in magazine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere de tip "dropshipping" in romania. cadru legal ina_enache ina_enache Buna seara Intr-unul din subiectele postate de mine anterior am spus cate cave despre o afacere de tip \"dropshipping\". Pe scurt: eu am un contract cu un ... (vezi toată discuția)
Site de vanzare online lilianaj lilianaj Vreau sa-mi deschid un magazin online cu diverse obiecte personale : carti din propria biblioteca, haine , picturi personale, etc. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem domo.ro - tableta samsung t311 Ionut.D Ionut.D Buna ziua! Ieri pe site-ul domo.ro la sectiunea tablete, modelul T311 produs de Samsung a aparut cu un pret de 319 ron (in conditiile in care pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)