avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ajutor privind cheltuielile cu combustibil, refacturate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ajutor privind cheltuielile cu combustibil, refacturate

SC X SRL - firma de prestari serv transport din Romania
SC Y - firma beneficiara din Franta
SC X SRL presteaza servicii de transport pt SC Y catre societati din Romania, dar si catre alte societati din UE. SC X SRL alimenteaza cu comb din UE pe baza de carduri DKW, iar firma DKV emite factura cu consumul de comb catre firma Y din Franta. Firma Y refactureaza catre SC X SRL comb, factura fiind fara TVA. Eu am aplicat taxarea inversa la operatiunile respective, e bine ce am facut

Alte discuții în legătură

Refacturare tva din ue ronaldinia21 ronaldinia21 Societatea x cu activitate transporturi rutiere de marfuri presteaza servicii de transport in ue si in romania. firma x alimenteaza cu carburant pe baza de ... (vezi toată discuția)
Leasing austria - tva miraj miraj societatea mea a luat in leasing sin Austria un tir. Se primeste in fiecare luna factura de rata leasing si factura de asigurare. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Societate agent de munca temporar si contracte prestari servicii pytyck pytyck Buna ziua! Societatea A (CAEN agent de munca temporara) pune la dispozitie soferi firmei B (CAEN transport intern si international) in baza contractului ... (vezi toată discuția)