avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA refacturare tva din ue
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

refacturare tva din ue

Societatea x cu activitate transporturi rutiere de marfuri presteaza servicii de transport in ue si in romania. firma x alimenteaza cu carburant pe baza de card doar din ue si nu din romania. cheltuielile cu combustibilul si piesele de schimb aferente transporturilor sunt facturate catre o firma y din franta care are cod valid de tva. firma y refactureaza chelt cu comb si piesele de schimb catre firma x din romania, factura fiind emisa fara tva. eu cum trebuie sa inregistrez factura, aplic taxarea inversa sau nu (tinand cont de faptul ca aprovizionez doar din ue si majoritatea curselor sunt tot in ue)?
Cel mai recent răspuns: ronaldinia21 , utilizator 09:47, 29 Ianuarie 2013
Nu ma ajuta cineva cu vreo sugestie sau ceva temei legal, va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor privind cheltuielile cu combustibil, refacturate ronaldinia21 ronaldinia21 SC X SRL - firma de prestari serv transport din Romania SC Y - firma beneficiara din Franta SC X SRL presteaza servicii de transport pt SC Y catre societati ... (vezi toată discuția)
Servicii transport intracomunitare GHERMAN ALINA GHERMAN ALINA va rog sa mi raspundeti la urmatoarea intrebare: O firma inregistrata in Romania , platitoare de TVA efectueaza transport de marfuri pentru firme din ... (vezi toată discuția)
Tva ue anabeldiman anabeldiman Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Firma X din Germania livreaza materie prima firmei Y din Romania. Pentru ca firma X aduce materia prima ... (vezi toată discuția)