avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contributie pensii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contributie pensii

Poate cineva sa-mi raspunda daca un avocat care desfasoara si o alta activitate(practician insolventa) este obligat sa contribuie si la sistemul public de pensii pentru veniturile realizate din a doua activitate ? trebuie sa depuna formularul 600?
Cel mai recent răspuns: pensionatul , utilizator 18:16, 30 Ianuarie 2013
Vedeti pct.3 din Anexa 2 la Ordinul ANAF 1714/2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 cas gina1957 gina1957 Incepand cu 3 ian 2012 am infiintat un PFA si am depus declaratie cu venituri/cheltuieli/venit net estimate in vederea impunerii pe anul 2012. ( A rezultat un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare anaf declaratia 600? Birou de Mediator Tatiana Calaras Birou de Mediator Tatiana Calaras Buna ziua, daca sunt mediator si nu am un alt loc de munca, pot face declaratia 600 privind venitul asigurat la sistemul de pensii? sau nu este nevoie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 intrebare_buna intrebare_buna Buna ziua! Am o nelamurire . Daca am o intreprindere individuala si nu sunt salariata nu am nic un fel de alte venituri, trebuie sa depun declaratia 600 anul ... (vezi toată discuția)