Poate cineva sa-mi raspunda daca un avocat care desfasoara si o alta activitate(practician insolventa) este obligat sa contribuie si la sistemul public de pensii pentru veniturile realizate din a doua activitate ? trebuie sa depuna formularul 600?
Declaratia 600 cas
gina1957
Incepand cu 3 ian 2012 am infiintat un PFA si am depus declaratie cu venituri/cheltuieli/venit net estimate in vederea impunerii pe anul 2012. ( A rezultat un ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600
intrebare_buna
Buna ziua! Am o nelamurire . Daca am o intreprindere individuala si nu sunt salariata nu am nic un fel de alte venituri, trebuie sa depun declaratia 600 anul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.