avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate eronat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate eronat

Buna ziua! Va rog sa ma indrumati ce mai pot face in urmatoarea problema:
Dupa decesul bunicilor mei, mama a constatat ca in titlul de proprietate emis in 1995 nu este trecuta o suprafata de 2000 mp intravilan, supraf ce nu fusese intrata in colectiv si pt care detinem un act de proprietate datat din anul 1935.Mentionez ca acest teren a fost folosit, respectiv cultivat de catre familia mea din anul 1935 pana in prezent. Problema e ca nu figureaza in titlul de proprietate al bunicilor mei ( deci nu putem face succesiunea), si mai mult decat atat, el este trecut in titlul de proprietate al vecinului meu, fara nici o baza legala. Am facut rost si de copii de pe titlurile de proprietate ale proprietarilor invecinati cu respectivul teren si acolo figureaza ca vecin bunicul meu. Am depus cerere la primaria din comuna insotita de actele doveditoare, ei ne-au dat dreptate dar au inaintat dosarul mai departe la comisia judeteana de reconstituire a dreptului de proprietate care a hotarat insa ca cererea e tardiva cf legii 18/1991, si drept urmare nu ni s-a dat castig de cauza.Unde am gresit?? si ce pot face in continuare??

Alte discuții în legătură

Act proprietate sau titlu proprietate dangabi78 dangabi78 Bunicul meu a fost proprietarul unui teren intravilan cf act de proprietate din anul 1935, teren pe care il foloseste familia mea si in prezent. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate ContSters115731 ContSters115731 Bunica mea si fratele acesteia au avut in proprietate fiecare o parcela de cate 900 mp fiecare, mostenire de la parintii lor, deci l800 in total.Prin anii ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)