avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act proprietate sau titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act proprietate sau titlu proprietate

Bunicul meu a fost proprietarul unui teren intravilan cf act de proprietate din anul 1935, teren pe care il foloseste familia mea si in prezent. Problema e ca acest teren nu apare si in titlul de proprietate emis in 1995 cf legii 18/1991, pt ca el nu a intrat in cooperativa agricola ci a fost cultivat in continuare de bunicii mei. Mai grav e ca dintr- o eroare a autoritatilor locale el apare in titlul de proprietate al unui alt satean. Ce putem face in aceasta situatie?? Cine e de fapt considerat proprietar al terenului, noi pe baza actului din 1935 si pt ca il folosim sau vecinul pt ca apare trecut in titlul lui??

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate eronat dangabi78 dangabi78 Buna ziua! Va rog sa ma indrumati ce mai pot face in urmatoarea problema: Dupa decesul bunicilor mei, mama a constatat ca in titlul de proprietate emis in ... (vezi toată discuția)
Situatie fara iesire? mia26maria mia26maria detin un teren intravilan de 10 ari dat cu legea 18, in 1991.Acum 3 ani l am intabulat, insa cel care a facut masuratorile, a trecut terenul doar jumatate din ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)