avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie la limita de virsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie la limita de virsta

ma numesc elena sunt din bucuresti urmeaza sa ies la pensie in acest an si as dori sa pun doua intrebari ,daca poate sa ma ajute cineva . Prima intrebare este daca orele suplimentare lucrate inainte de 1989 sunt luate in calcul la pensie,a doua intrebare este daca bonurile de masa si bonurile cadou primite de la serviciu se iau si ele in calcul la pensie. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 20:49, 24 Februarie 2013
Nu se iau in considerare nici unele nici altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! este considerata pensie speciala? nelunickyn nelunickyn Buna ziua Am o problema ce tine de decizia de pensionare din anul 2016 pe care o consider eu ca fiind una nedreapta, de aceea vin pe aceasta cale cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Elena Osca Elena Osca Soțul meu are pensie in valoare de 3200 si este si angajat cu salariul minim pe economie, dar are bonuri de masa si face si ore suplimentare, astfel ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie de intretinere viciucviciu viciucviciu In cazul unui salariat cum se calculeaza pensia de intretinere pentru copii? Ce inseamna venituri efective? Se iau in calcul orele suplimentare si bonurile de ... (vezi toată discuția)