avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Perchezitie pentru stabilire bunuri urmaribile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Perchezitie pentru stabilire bunuri urmaribile

Buna ziua,

in urma unor credite la banca pentru firma detinuta (acum in faliment) si garantate cu BO avalizate in nume propriu si contract de fiudesiune cu clauza pe bunurile prezente si viitoare exista posibilitatea ca cineva sa vina sa imi faca perchezitie acasa sa stabileasca bunurile ce pot fi vandute? Mentionez ca eu stau cu mama mea iar in urma decesului tatalui meu nu am facut succeiunea. Daca eu renunt la mostenirea mea in favoarea mamei sau a fratelui si locuiesc in continuare cu mama mea poate cineva sa vina sa faca o perchezitie acasa? daca da ce bunuri pot lua? va dati seama ca nu mai am facturi la TV, masina spalat, ... etc chestii din casa

Alte discuții în legătură

Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Obligatie din partea bancii la partaj succesoral fify1 fify1 Buna ziua, Am avut o firma in numele careia de la banca transilvania am luat 3 credite garantate cu BO avalizat de mine. Firma in acest moment este in proces ... (vezi toată discuția)
Clauze intr-un contract vanzare-cumparare miudia miudia Buna! Mama mea vrea sa ii doneze fratelui ei partea ei din avere. Acesta nu are urmasi. Ma intereseaza daca se poate face o clauza care sa specifice faptul ca ... (vezi toată discuția)