avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Urgent - Ref.plata TVA
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Urgent - Ref.plata TVA

Buna ziua.
Va prezint urmatoarea situatie: primaria a achizitionat echipamente de la o firma scutita de plata TVA . Cine din institutie este raspunzator de faptul ca nu s-a achitat acest TVA de catre primarie? La noi , se da vina pe cel de la achizitii si nu mi se pare normal ca acesta sa cunoasca legislatia privind TVA-ul . Va rog un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:31, 30 Ianuarie 2013
Pai daca facturile au fost emise fara tva cum sa achitati tva-ul,ca nu inteleg?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie la plata tva??? abuz?? sadkid sadkid Buna ziua , Am achizitionat marfa de la o firma ce nu au inregistrat facturile emise , iar in urma controlului GF am fost obligat sa plateasc tot ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impunere tva nica.sanda nica.sanda Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie Administratorul unei firme neplatitoare de TVA(domeniul de activitate al firmei nu este impozabil TVA) cumpara din ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar scutit cu drept de deducere si scutit fara drept de deducere nicoletaburuiana nicoletaburuiana Buna ziua, Am o mare rugaminte la voi: nu reusesc sa-mi dau seama cum este cu TVA intracomunitar: cand este scutit cu drept de deducere, cand este scutit ... (vezi toată discuția)