avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca

Buna ziua!
Imi puteti spune daca in cazul unui cetatean strain (iordanian) trebuie si permis de munca si de sedere la incheierea cintractului individual de munca ? (persoana respectiva este sui administratorul firmei).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 31 Ianuarie 2013
Buna ziua,

Pentru incheierea contractului de munca e necesara autorizatia de munca iar pentru sederea in Romania e necesar permisul de sedere.

Vedeti informatiile aici [ link extern ]

Succes!
Am inteles, dar toate astea trebuie sa si le prelungeasca el.
Intrebarea este daca, dupa incheierea contractului eu mai operez in revisal ceva, in momentul in care el isi prelungeste autorizatia?
Dupa incheierea c.i.m., se completeaza si se transmite REVISAL-ul cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza ...
Da, a fost transmis in revisal, dar dupa aceasta etapa eu mai completez ceva in revisal cand isi prelungeste el autorizatia?
Nu se mai completeaza nimic in revisal ... daca autorizatia a fost emisa pentru o anumita perioada, atunci trebuia incheiat c.i.m. pe durata determinata ...

Alte discuții în legătură

Prelungire contract SandraMaria03 SandraMaria03 Conform noilor modificari aduse codului muncii, dupa un contract pe perioadă determinată angajatorul este obligat dacă vrea să prelungească , să facă ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean indian Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta am dori sa angajam cetatean indian cu permis de sedere in Romania, este casatorit aici, dar nu stiu cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)
Cim nedeterminata mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Cum e mai corect sa procedez pt. trecerea de la durata determinata la nedeterminata? Fac act aditional sau incetez contractul si fac altul pe ... (vezi toată discuția)