avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Intrebare referitoare la vechimea necesara pentru ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Intrebare referitoare la vechimea necesara pentru cursul de mediator

Am o intrebare referitoare la perioada de 3 ani de vechime in munca. Eu sunt administrator si asocit unic al unui srl, am terminat facultatea de drept si doresc sa urmez cursul de formare in profesia de mediator. Vroiam sa stiu daca se iau in considerare anii de cand sunt administrator al societatii la calculul celor 3 ani. Mentionez ca nu am carte de munca si firma are activitate.

Multumesc anticipat
daca nu ai carte de munca nu poti profesa decit dupa ce ai 3 ani in cimpul muncii (cu acte) dar poti face cursul
Vă sfătuiesc să daţi un telefon la Consiliul de Mediere şi să întrebaţi dacă poate fi luată în considerare ca fiind vechime în muncă şi activitatea desfăşurată ca administrator de societate comercială.Dacă aceştia vă confirmă, puteţi face cursul liniştită.Dacă nu, oricum, pentru a efectua cursul nu vă trebuie dovada vechimii în muncă, ci doar la momentul în care veţi solicita autorizarea vă va fi necesară.Vă puteţi autoriza şi peste mai mult timp, când veţi îndeplini toate condiţiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator - cine poate intra in profesie? lala_larisa lala_larisa buna ziua. am o nelamurire: Art. 7 din legea 192/2006 lit c spune ca poate deveni mediator persoana care \\"are o vechime in munca de cel putin 3 ani sau a ... (vezi toată discuția)
Mediator - vechime pentru intrare in profesie anditaru anditaru As dori sa stiu la ce se refera conditia de 3 ani vechime in munca pe care trebuie sa o indeplinesti pt. a junge mediator.Se refera la vechimea in ... (vezi toată discuția)
Cum devii mediator? TurcuOvi TurcuOvi Cum poti se devi mediator si sa profesezi? Daca sunt recent absolvent al unei facultati este necesar sa treaca o anumita perioada pana sa pot lua parte la un ... (vezi toată discuția)