avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despagubire rovigneta
Discuție deschisă în Executare silită

despagubire rovigneta

Buna ziua
Am o speta, si sper sa ma indrumati..despre ce este vorba....in luna oct.2010 am fost surprins circuland pe drumuri publice fara rovigneta...in luna dec.2010 am primit p.v.c.c, si am platit amenda (am chitanta),dar fara a achita despagubirea catre CNADR.
Amenda a fost constatata pe 13 oct.2010, iar pe 22 oct.2010, mi-am cumparat rovigneta ptr. 1 an (mai am chitanta originala).
Acum cateva zile am primit o instintare de la un executor jud.,care cere achitarea a 28 euro(despagubirea catre CNADR, si 500 de lei :O despagubiri ptr.el,reprezentand cheltuieli de executare....????!!!! Ce pot sa fac....?? ce ma sfatuiti ??
cu deosebit respect
daca se poate sa imi trimiteti raspunsul pe adresa de e-mail....multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Executare silita din partea directiei regionale de drumuri si poduri cu amenda platita la termen albatros64 albatros64 Buna ziua! as avea si eu o problema legata de plata amenzilor privind rovigneta. Acum trei ani,am fost surprinsa circuland pe drumul public,fara rovigneta in ... (vezi toată discuția)
Somatie despagubire d.r.d.p. LiviuNicula LiviuNicula Buna ziua, Am primit acum 2 zile in posta o instiintare ca figurez in evidentele D.R.D.P. Timisoara cu o datorie de 28 Euro reprezentand despagubirea ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)