avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bunuri mobile?
Discuție deschisă în Executare silită

bunuri mobile?

am fost executat silit si am primit instiintare de evacuare....mi-am strans bunurile, printrecare si centrala termica si caloriferele,muncitorii pe care i-am chemat sa-mi demonteze centrala ,au taiat si toate tevile din cupru,pot fi trasa la raspundere de executor pentru lipsa apei in casa(respectiv,baie-bucatarie)? a ramas teava care intra in casa pana la primul robinet....ce le pot face muncitorilor daca nu am nici un contract cu ei si nu mai raspund la telefon? ... multumesc
Cel mai recent răspuns: ioana007ioana , utilizator 10:06, 31 Ianuarie 2013
avocata noastra a spus ca ne putem lua si vasul de wc, dar mai bine sa va raspunda cineva specializat
Le puteti face plangere penala, pentru furt/distrugere. Oricum, pe dvs nu va poate trage nimeni la raspundere, nu ati garantat cu bunurile mobile din casa, ci doar cu casa.
chiar daca apartamentul ramane practic fara apa curenta?
Nu exista o obligatie de garantie pentru vicii, ascunse sau nu. Nu este un contract clasic de vanzare cumparare. Asa cum onorabilii judecatori, resping in majoritate covarsitoare contestatiile pentru vanzarea silita de imobile la preturi derizorii, motivand ca nu se aplica regulile din codul civil, evident -pe aceleasi argumente vor respinge si o actiune pentru vicii.

Succes,
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
ContSters214341, utilizator
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse apartament bloc nou Andeea Cristea Andeea Cristea Bună ziua, in urma cu aproximativ doua luni, am cumpărat un apartament intr-un bloc nou, direct de la dezvoltator, prin programul Prima casa. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica ... Rey Craiova Rey Craiova Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica in apartament . Am tras teava de gaz legal + proiectul facut de o firma specializata. Centrala + ... (vezi toată discuția)