avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Proces cu casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Proces cu casa de pensii

Am o intrebare. Am deschis proces cu Casa de pensii in data de 15 nov. 2012, iar termenul de judecata a fost fixat in 10 februarie 2014. Este necesara medierea si in acest caz? De asemenea, daca solicitarea se refera la returnarea unor sume de bani incasate ilegal de casa trebuie sa depun cei 10% din suma in litigiu?

Alte discuții în legătură

Recuperare cass de catre mostenitori sch sch Va rog sa imi spuneti daca mostenitorii avem drept sa revendicam de la Casa de Pensii, sumele cu titlu de CASS retinute in plus defunctei noastre mame, cu atat ... (vezi toată discuția)
Recuperare sporuri personal contractual primarie petrevica petrevica Buna ziua Sunt angajata contractual in cadrul primariei unei comune din Bacau. In urma controlului Camerei de Conturi din noiembrie 2012 s-a stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Obligatii si efecte oug58/2010- pensii (executare silita anaf 2013)-urgent! MariusDr2015 MariusDr2015 Buna ziua, pentru cei care cunoasteti subiectul, poate ma putei ajuta cu niste nelamuriri. Mai jos un rezumat cu datele problemei: - aug 2009-aug 2010 am fost ... (vezi toată discuția)