avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria e obligata sa emita titlul de proprietate. E ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria e obligata sa emita titlul de proprietate. E necesar un executor sau un avocat?

am o hot definitiva prin care primaria este obligata sa-mi emita titlu de proprietate si sa ma puna in posesie cu un teren. Primaria ar dori sa ma despagubeasca, nu mai are terenul. sa-mi iau un avocat sau un executor? prezenta executorului este obligatorie?
Cum suna dispozitivul hotararii? De cand este hotararea? De ce Primaria nu mai are terenul?
primaria este obligata sa emita titlu de proprietate si sa puna in posesie.
terenul a fost dat unei alte persoane in posesie.
hotararea este recenta.
depinde de ce vrei tu. Vrei bani sau vrei terenul?
Vezi ca prin despagubiri s-ar putea ca ei sa inteleagasa te treaca in anexa 39 si sa iei banii la sfantu asteapta.
Du-te cu avocatul, el va stii cum sa te indrume.
De executor nu ai inca nevoie decat daca vrei sa te puna in posesie pe teren.
,,anexa 39" e o metafora sau chiar exista?
as vrea bani si repede

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea hot.judecatoresti elena-doina elena-doina Sunt functionar public si impreuna cu colegii mei avem hot. jud. definitiva cu formula executorie din luna martie 2009 pentru plata sporului de mobilitate si ... (vezi toată discuția)
Cedo cornel-victor cornel-victor Buna ziua, In urma unui proces greu cu Comisia Locala care s-a finalizat cu o Hotarare definitiva si irevocabila , am casigat retrocedarea unei suprafete de ... (vezi toată discuția)
Anularea unui titlu de proprietate Andreea4321 Andreea4321 Pe scurt situatia sta asa: avem hotarare jud. definitiva, irevocabila si executorie pentru un teren. Suntem 5 mostenitori (toti trecuti in acea hot ... (vezi toată discuția)