Pe 7 ian a.c am avut infatisarea la divort cu acordul partilor , scurt si la obiect astept hotararea . Am solicitat in cererea de divort revenirea la numele anterior casatoriei . Acum regret , ex-sotul nu ar fi avut nicio obiectie sa pastrez numele . Mai exista vreo posibilitate de a ramane totusi la acelasi nume ? ( in afara de a ma recasatori tot cu el - gluma proasta #-o) Multumesc .
Din pacate nu, din moment ce ati declarat in fata instantei ca doriti revenirea la numele purtat anterior. Ar fi o solutie, insa pe cale administrativa, la primarie. Cu stima.
Multumesc frumos. Raspunsul dvs imi este cel mai satisfacator . M-ati putea ajuta, orientativ , cum sa intocmesc aceasta cerere de recurs referitor la problema pe care o am ? si alte lucruri esentiale de care ar trebui sa tin cont ? Mentionez ca inca nu am primit nici o hotarare pana acum, infatisarea asa cum am mai spus a fost pe 7 ian a.c. cu acordul partilor. Multumesc ptr intelegere .
Divort
nuti_m
Pe 11 ian ac, am fost prezenti in instanta, impreuna cu sotul meu, la divort de comun acord. De la depunerea dosarului si pana la infatisare, am hotarat sa ne ... (vezi toată discuția)