avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto in Febr 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto in Febr 2013

Buna ziua,sunt din Medias jud Sibiu,am achizitionat de la cineva un Seat Toledo din 2001 cu mentiunea lui ca era Euro 4 ( in acte D3-si nu stiam ce inseamna,pe parbriz un insemn mare verde E4...care era dovada ca e euro 4...) dar la RAR Sibiu am aflat ca este Euro 2 din cauza motorului AKL care sunt Euro 2 la Seat si numai altele sunt Euro 3 si altele euro 4 din acelasi an de fabricatie.mai pot circula cu ea 1 luna pe numere rosii sau sa platesc taxa de 2250 eur de inmatriculare(pe masina am dat 2000 eur).As vrea sa stiu daca este cat de cat sigur ca eu o sa imi recuperz aceasta taxa sau ce alte optiuni as mai avea.va rog tare mult sa ma sfatuiti si pe mine:mesad77@gmail.com
Cel mai recent răspuns: kartush45 , utilizator 20:00, 31 Ianuarie 2013
cati cm cubi are motorul?..ce coeicient de poluare are (adica cate grame pe km). Exista o formula de calcul care avantajeaza posesorii de e2 e1 si non euro...cauta pe net ordonanta de urgenta propusa de Rovana Plumb si ai sa gasesti formula sau intra pe 4tuning si au calculator conform ordonantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Recalcularea taxei de poluare in functie de emisiile co2 la euro2 alinel alinel am depus le trezorerie o cerere dupa multe insistente a fost primita si am cerut recalcularea taxei de poluare in functie de emisiile CO2 facute in ... (vezi toată discuția)
Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)