avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic

Buna ziua

Am o intrebare un consilier juridic angajat al primariei x poate reprezenta in instanta un serviciu din cadrul primarie care are personalitate juridica?
Cel mai recent răspuns: katiam , utilizator 13:01, 3 Februarie 2013
Poate reprezenta orice serviciu din cadrul Primariei
E angajat al primariei, iar serviciul respectiv face parte din primarie.
Atunci = da, dupa parerea mea, cons juridic poate asigura reprezentarea in fata instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic ce nu este inscris in nicio asociatie poate reprezenta institutia in fata instantelor de orice grad? aleodor27 aleodor27 Un cons. jur. cu vechime de peste 5 ani in specialitate, dar care nu a fost si nu este inscris in nicio asociatie/colegiu al cons. jur. si care isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic / reprezentare firma bukinst bukinst Avem urmatoarea intrebare> Un consilier juridic care nu are raprturi de munca prin contract cu o societate comerciala o poate reprezenta in instanta pe baza ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese tipadana tipadana Buna ziua, Întrebarea mea este dacă există conflict de interese în următoarea cauză: - x este cons. juridic, de câteva luni, în cadrul unei ... (vezi toată discuția)