avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie de inregistrare a contractelor de locatiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie de inregistrare a contractelor de locatiune

Buna ziua
Inteleg ca s-a publicat deja in M.OF. si ca s-a si aprobat modelul de declaratie de inregistrare a contractelor de locatiune. Intrebarea mea este daca a gasit cineva acest formular pe site-ul Anaf ? Eu l-am tot cautat si nu am gasit nimic..Ma poate ajuta cineva cu un link sau chiar cu formularul complet?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Loredana_Lore , utilizator 17:31, 31 Ianuarie 2013
Pe site-ul ANAF nu este, dar il gasiti aici in fisierele atasate :
www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 010 kiss lilla kiss lilla Buna ziua! Va rog, ajutati-ma cu formularul 010 care trebuie depus pana la 30 octombrie. Multumesc, Kiss Lilla (vezi toată discuția)
Model contract individual de munca valabil 2011 utc utc Buna ziua, Va rog, ma puteti ajuta cu un model CIM valbil 2011 cu modificarile aduse prin noul cod al muncii!!! Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Declaratie inventar casa sanatate irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am inteles ca pana pe 15 februarie trebuie depusa la Casa de Sanatate o declaratie inventar cu sumele de plata/de recuperat la 0.85 contributie ... (vezi toată discuția)