Buna ziua , doresc sa-mi fac un site pe care sa vad un program(soft) creat de mine,as dorii sa stiu si eu tot ce imi trebuie pentru a realiza acest lucru;unele persoane mi-au spus ca imi trebuie ,pe langa autorizatii de functionare ,si o casa de marcat fiscalizata si mai trebuie sa-mi inscrui programul undeva pentru a fi protejat de copyright,,..adevarul este ca nu stiu nimic sigur si sper din suflet sa ma lamuriti si pe mine...multumesc anticipat
Lamuririle sunt simple.Daca stiti ce trebuie sa faceti, inseamna ca intr-adevar trebuie sa faceti.
Cei care au mai facut astfel de activitati vor sti exact ce aprobari si avize aveti nevoie.Poate revin colegii cu amanunte.
Inregistrarea la ORDA e obligatorie: news.softpedia.com/news/Amenzi-usturatoare-pentru-cei-ce-nu-si-inregistreaza-programele-software-ro-20327.shtml Se pare ca institutia vrea sa ne protejeze drepturile cu forta.
Depinde cum faci vanzarile. Esti obligat sa ai casa de marcat fiscalizata daca faci vanzari catre persoane fizice. Inainte existau unele exceptii de la aceasta obligatie, acum se pare ca nu mai sunt: www.capital.ro/articole/exceptii-pentru-casele-de-marcat/104989