avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comert online,autorizati ,acte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comert online,autorizati ,acte

Buna ziua , doresc sa-mi fac un site pe care sa vad un program(soft) creat de mine,as dorii sa stiu si eu tot ce imi trebuie pentru a realiza acest lucru;unele persoane mi-au spus ca imi trebuie ,pe langa autorizatii de functionare ,si o casa de marcat fiscalizata si mai trebuie sa-mi inscrui programul undeva pentru a fi protejat de copyright,,..adevarul este ca nu stiu nimic sigur si sper din suflet sa ma lamuriti si pe mine...multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: geeac , utilizator 09:17, 14 Februarie 2009
Lamuririle sunt simple.Daca stiti ce trebuie sa faceti, inseamna ca intr-adevar trebuie sa faceti.
Cei care au mai facut astfel de activitati vor sti exact ce aprobari si avize aveti nevoie.Poate revin colegii cu amanunte.
pai nu cunosc pe nimeni care au mai facut astfel de activitati..
Buna,

Inregistrarea la ORDA e obligatorie: news.softpedia.com/news/Amenzi-usturatoare-pentru-cei-ce-nu-si-inregistreaza-programele-software-ro-20327.shtml Se pare ca institutia vrea sa ne protejeze drepturile cu forta.

Depinde cum faci vanzarile. Esti obligat sa ai casa de marcat fiscalizata daca faci vanzari catre persoane fizice. Inainte existau unele exceptii de la aceasta obligatie, acum se pare ca nu mai sunt: www.capital.ro/articole/exceptii-pentru-casele-de-marcat/104989

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate vinde fara a fii pfa/persoana juridica sorinn1 sorinn1 1. Vreau sa va intreb ce se poate vinde fara a fii PFA/persoana juridica. Ma refer la anunturile de pe net - vand telefon, vand alt obiect pe care il detin, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca sau copyright dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si am cateva nelamuriri referitoare la inregistrarea unui program software. Am postat la adresa ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)