avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea pe functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea pe functie

Buna ziua, am o intrebare legata de incadrarea in functie conform COR. Lucrez la o firma pe un post care necesita studii superioare tehnice, eu am studiile superioare tehnice necesare chiar in domeniu. Cu toate astea sunt incadrata pe un post cu studii medii si postliceale. Nu este angajatorul obligat sa iti recunoasca aceste studii din moment ce cu ajutorul lor imi desfasor activitatea zi de zi in cadrul firmei? In ce masura ma afecteaza acest lucru pe viitor si cu ce argumente as putea sa imi sustin cauza in fata lor? Pentru mine este frustrant si demotivant in acelasi timp sa stiu ca vechimea mea merge pe studii medii in conditiile in care eu am studii superioare si lucrez intr-un domeniu unde sunt cerute. Va rog mult un raspuns, aceasta situatie dureaza deja de 6 luni si as vrea sa o rezolv cumva. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tehnician radiolog cod cor gresit DragS DragS Buna! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie. Sunt Tehnician de Radiologie si Imagistica licentiat (cu studii superioare licenta+masterat) si lucrez de 4 ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca, fisa post, acte studii angajare anitsirc anitsirc Buna seara! Sunt angajat la o firma privata de peste un an de zile. O sa descriu pe scurt situatia. Ceea ce prestez eu pentru firma nu coincide deloc cu ... (vezi toată discuția)