avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copii alergici
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copii alergici

Nu stiu daca subiectul acesta se incadreaza in profilul site-ului. Totusi, copilul meu e polialergic(alergii alimentare). Intreband asistenta gradinitei cu program prelungit din localitatea noastra daca imi pot inscrie copilul la ei mi s-a raspuns negativ deoarece trebuie sa ii faca regim special. Este legal si normal ca acesti copii alergici sa nu poata beneficia de gradinita cu program prelungit? Cui trebuie sa ma adresez pentru a rezolva problema? A avut cineva experienta aceasta??
Multumesc din suflet!
O mama X-(
Cel mai recent răspuns: aniri , utilizator 23:15, 1 Februarie 2013
In primul rand nu cred ca asistenta poate hotara daca va inscrie copilul la gradinita sau nu.
Depuneti dosarul de inscriere.La toate gradinitele la momentul inceperii cursurilor toti parintii primesc o fisa in care mentioneaza eventuale alergii-alimentare sau la medicamente.Cum gradinitele apartin de primarii,mergeti in audienta la primar pentru a semnala problema dvs.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt tatal unei fetite de 3 ani care are intoleranta ... razvanrd razvanrd Buna ziua, Sunt tatal unei fetite de 3 ani care are intoleranta la gluten. Luni vom incepe gradinita iar conducerea unitatii la decizia doamnei doctor ne-a ... (vezi toată discuția)
Drepturile proprietarilor Dragnea Ioan Dragnea Ioan Stimate demona (doamna) Locuiesc intr-un bloc, la etajul 2. Langa blocul nostru s-a ridicat o cladire noua, o extindere a gradinitei de copii existenta de 50 ... (vezi toată discuția)