avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa nationalizata

Tatal sotului meu a avut o casa nationalizata , el era trecut ca titular de contract, sotul meu ca fiu si ultima trecuta acum 5 ani sotia lui (mama vitrega a sotului meu). Socrul meu a decedat in urma cu 2 ani si jumatate si de atunci ne-am judecat pana astazi pentru titulatura acelui contract deoarece nu a vrut sa cedeze soacra mea. Mentionez ca este o persoana foarte rea casa avand doua camere si o bucatarie iar noi locuim in bucatarie cu 2 copii de 6 ani, ea singura ocupand celelalte 2 camere incuind usa de cate ori pleaca la concubinul ei (s-a recasatorit). In prima faya am avut un avocat cam incompetent si am pierdut, la recurs am castigat evacuarea ei si plata ei a cheltuielilor de judecata in valoare de 1000 lei. A facut recurs la curtea de apel, astazi ne-am judecat si i s-a respins cererea de recurs deci am castigat evacuarea ei. Pe mine mar interesa ce ar trebui sa fac in continoare_...sa iau un certificat de grefa sa astept sa se redacteze pronuntarea si sa o dau afara sau sa ma duc la un executor judecatoresc? Va rog spuneti-mi o parere...

Alte discuții în legătură

Succesiune ioneladaniela1987 ioneladaniela1987 Buna seara. Socrul meu a avut din prima casatorie 3 copii. cand a divortat nu avea pe numele lui terenul pe care era construita casa, acesta i-a revenit ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri in urma divortului mihaela22elena mihaela22elena Buna ziua. Socrii mei sunt casatoriti de 30 de ani, iar de un an de zile nu isi mai vorbesc, el si-a abuzat fizic sotia si copilul in varsta de 27 ani, de mai ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala ContSters159442 ContSters159442 Buna ziua. Va rog sa ma ajute cineva cu un sfat. Anul trecut mi s-a pronuntat divortul. Am un baiat are 20 de ani, este elev la zi in clasa a XIII a. Avem o ... (vezi toată discuția)