avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort prin comun, custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort prin comun, custodie minor

buna seara.
azi am avut al doilea termen la divort la care s-a prezentat si sotia mea ea fiind parata.. am stabilit sa divortam de comun acord, fara motivarea hotararii, custodia copilului minor la tata adica la mine datorita faptului k ancheta sociala a iesit si in defavoarea ei si fara pensie alimentara. sotia mea a semnat in fata judecatoarei aceasta cerere, dar acum sustine ca ea nu stie ce a semnat.si ca nu mai este de acord cu domiciliul copilului la mine. hotararea a intrat in pronuntarea dar s-a amanat cu inca 2 saptamani ca sa se poata efectua ancheta si la domiciliul meu.
intrebarea mea este : ce poate face ea in cazul acesta? adica se poate ca instanta sa ia o alta hotarare in afara de cea de azi? pt ca nu as vrea sa imi pierd copilul... multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:25, 31 Ianuarie 2013
Daca dosarul ar fi ramas in pronunatre asa cum afirmati, atunci in cauza este interzis a se mai face probe. In cazul in care s-ar mai primi alte acte la dosar, cauza ar fi repusa pe rol.

Eu cred ca dvs mai aveti un termen de judecata peste 2 saptamani, cand instanta asteapta rezultatul anchetei sociale de la domiciliul dvs. Atunci va hotari instanta in functie de actele dosarului si de cererile formulate, de pozitia partilor.

Pana la pronuntarea hotararii, mama minorului poate reveni motivat asupra declaratiei initiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este nevoie de "raportul autoritatii tutelere,"in cazul daca este adiat minorul?? Manole Dumitru Manole Dumitru 1). Minorul poate fi audiat de instanta fara acordul celuilalt parinte caruia nu i-s-a incredintat custodia minorului ?:( 2). Daca instanta a audiat minorul ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord in instanta andreiionel andreiionel Sotia vrea sa divorteze de comun acord in instanta. dupa noul cod civil exista un model de cerere de divor de comun acord? eu vreau ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor deea36123612 deea36123612 Buna seara, as dori sa ma puteti sfatui in privinta luarii unei decizii. Am sa fac un sumar al situatiei reale. Sunt casatorita din 2011 la sfarsit, din ... (vezi toată discuția)