buna seara.
azi am avut al doilea termen la divort la care s-a prezentat si sotia mea ea fiind parata.. am stabilit sa divortam de comun acord, fara motivarea hotararii, custodia copilului minor la tata adica la mine datorita faptului k ancheta sociala a iesit si in defavoarea ei si fara pensie alimentara. sotia mea a semnat in fata judecatoarei aceasta cerere, dar acum sustine ca ea nu stie ce a semnat.si ca nu mai este de acord cu domiciliul copilului la mine. hotararea a intrat in pronuntarea dar s-a amanat cu inca 2 saptamani ca sa se poata efectua ancheta si la domiciliul meu.
intrebarea mea este : ce poate face ea in cazul acesta? adica se poate ca instanta sa ia o alta hotarare in afara de cea de azi? pt ca nu as vrea sa imi pierd copilul... multumesc anticipat
Daca dosarul ar fi ramas in pronunatre asa cum afirmati, atunci in cauza este interzis a se mai face probe. In cazul in care s-ar mai primi alte acte la dosar, cauza ar fi repusa pe rol.
Eu cred ca dvs mai aveti un termen de judecata peste 2 saptamani, cand instanta asteapta rezultatul anchetei sociale de la domiciliul dvs. Atunci va hotari instanta in functie de actele dosarului si de cererile formulate, de pozitia partilor.
Pana la pronuntarea hotararii, mama minorului poate reveni motivat asupra declaratiei initiale.