avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu 2013 la autoturisme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu 2013 la autoturisme

Am cumparat un logan de la o firma , aceasta a achizitionat masina in leasing in iunie 2008 . La finante autoturismul nu figureaza ca a platit taxa de inmatriculare.
In acest caz eu voi platii timbrul de mediu ?

Alte discuții în legătură

Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Taxa auto danwxs danwxs buna ziua ! o sa fiu scurt in relatarea situatiei .sotia mea lucreaza in vanzari. pe langa telefon ,tableta are si un autoutilitara logan van ,avand prima ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc timbru de mediu? alinapopa2009 alinapopa2009 buna ziua va rog sa ma luminati , sotul meu are un autoturism inmatriculat in 05.2006 prima data de catre o firma de leasing, primul proprietar care a ... (vezi toată discuția)