avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de regres al asiguratorului impotriva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de regres al asiguratorului impotriva persoanei responsabile de producerea prejudiciului

credeti ca asiguratorul are dreptul sa se indrepte cu regres impotriva persoani responsabile de producerea unui prejudiciu (accident de circulatie), avand in vedere prevederile art. 58 din Legea 136/1995?
Cel mai recent răspuns: dacica , utilizator 12:59, 15 Martie 2005
ART. 22 DIN LEGAE 136/1995 DA DREPTUL ASIGURATORULUI SA SE INDREPTE IMPOTRIVA CELUI VINOVAT DE PRODUCEREA PREJUDICIULUI.
DAR PT. UN RASPUNS MAI COMPELET DEZVOLTATI SPETA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune de regres Dumitru652 Dumitru652 Am avut un accident rutier pe data de 19.07.09 Eu am fost vinovat in cazul dat. Revizia tehnica era valabila pina in luna iulie. Eu am testat masina pe data ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie andrale andrale Daca un conducator auto cu alcoolemie a produs un accident din vina lui,cel accidentat beneficiaza de asigurarea obligatorie a vinovatului baut? (vezi toată discuția)
Raspunderea asiguratorului Gutzaaa Gutzaaa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Raspunde polita RCA daca s-a produs un accident ca urmare a unei infractiuni si ulterior s-a pronuntat scoatere de sub ... (vezi toată discuția)