avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plangere -executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Plangere -executor judecatoresc

Buna seara.
Anul trecut am trimis catre Corpul de Control al Ministrului Justitiei o plangere impotriva unui executor judecatoresc,la sfarsitul lunii octombrie 2012 am primit un email de la un inspector din cadru C.C.M in care mi s-a comunicat nr de inregistrare al petitiei si mi s-a adus la cunostinta ca petitia face obiectul unor
verificari efectuate de catre inspectorii din cadrul Corpului de Control al Ministrului Justitiei si dupa finalizarea verificarilor imi vor fi comunicate concluziile . Nu am primit pana acum nici un raspuns la acesta petitie,am trimis mai multe e-mailuri in care am solicitat un raspuns la acesta petitie insa nu am primit raspuns la aceste e-mailuri.
Va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru a primi un raspuns,termenul de solutionare a petitiei a fost depasit .
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Raportul unei inspectii judiciare Catalin cata Catalin cata In momentul incheierii unei inspectii judiciare la cererea unei persoane fizice se va putea elibera respectivei persoane raportul final cu concluziile si ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc mai presus de lege tatiana28 tatiana28 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru a se verifica activitatea unui executor judecatoresc. Nereguli in dosarul de executare:executorul ... (vezi toată discuția)
Plangere executor judecatoresc tatiana28 tatiana28 Buna seara.In luna ianuarie am trimis prin email catre Camera Executorilor plangere impotriva unui executor,pana in luna martie nu am primit nici un raspuns la ... (vezi toată discuția)