avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre apel si recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

despre apel si recurs

Buna.Am o nelamurire..sa judecat pe fond la tribunal prima setinta pe fond dupa care nemultumit fiind am facut apel la Curtea de Apel. Intrebarea este dupa setinta data pe fond la Curtea de Apel pot face Recurs? (pentru ca in setinta afisata pe portal net nu prevede ca as avea drept la recurs,si daca as avea dreptul la recurs unde unde mai trebuie facut? Va multumesc cu respecte.Gabriel
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:56, 31 Ianuarie 2013
Daca s-a judecat apelul aveti drept la recurs.
Sa nu se fi judecat recursul si sa nu stiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre sentinte penale gabitzu1ro gabitzu1ro Buna..intrebarea este: Setintele penale se fac in urmatoarele conditii..? Judecatoria-fond / Tribunal - Rec (sau apel) Fond / Curtea de apel-Recurs .Fond..? ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a motivelor de apel Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Am si eu o nelamurire si suna c-am asa: 1. Am depus apel intr-un divort si vreau sa stiu cat timp am sa depun motivele apelului de la data ... (vezi toată discuția)
Recurs sau hotărâre definitiva? GeorgianaChirila GeorgianaChirila Buna seara! Am și eu următoarea nelămurire: am depus pe rolul Tribunalului București, secția contencios o acțiune prin care am solicitat anularea unor ... (vezi toată discuția)