avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public transformat in contractual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public transformat in contractual

Am dat examen in 2006 pentru ocuparea unui post de inspector de specialitate in cadrul Serviciului voluntar pentru situatii de urgenta. Dupa examen am fost numit in aceasta functie prin dispozitia primarului si am depus juramantul functionarului public.
Acum in 2013 mi se spune ca nu sunt functionar public deoarece postul este contractual si vor sa-mi faca contract individual de munca pe perioada nedeterminata.
Intrbarea mea este daca procedura este legala , pot semna un contract de munca in 2013 daca eu ocup postul din 2006.
Va rog sa-mi spune-ti daca pot sa-mi suspend raportul de serviciu sau contractul de munca , pentru ca nici eu nu mai stiu ce sunt , intentionez sa plec la cabinetul unui demnitar.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 14:17, 8 Februarie 2013
ANFP emite doar un AVIZ.
AVÍZ s. 1. v. comunicare. 2. indicație, instrucțiuni (pl.), prescripție, recomandare, recomandație. (După ~ul medicului.) 3. v. apreciere. 4. v. încuviințare.
contestati la instanta de contencios HCL-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru transformarea unui post contractual in functie publica Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o lista a documentelor care trebuie depuse la ANFP Bucuresti pentru transformarea unui post contractual in ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post de functionar contractual în functionar public? Cristina Nenciu Cristina Nenciu Buna seara, Sunt angajată intr o institutie publica din august 2017 pe funcție contractuală care este procedeul de transformare al postului în functionar ... (vezi toată discuția)
Schimbarea statutului din personal contractual in functionar public roscamd roscamd Buna ziua, Sunt angajata intr-o primarie de comuna pe un post contractual, dar nu am statutul de funcionar public, unde pot cauta sa ma informez ... (vezi toată discuția)