avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... verificare cont personal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

verificare cont personal

buna ziua,As vrea sa stiu daca fiscul poate avea acces la contul personal(de salariu,) al unei persoane.De exemplu ,daca o persoana nu a avut venituri salariale o perioada ,ei ar putea verifica daca in acel cont au intrat bani din alte surse?si in ce conditii s-ar putea intampla asta.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pot fi poprite veniturile din activitati sezoniere mihaela1972 mihaela1972 am avut un contract de 3 luni cu o norma de 6 ore pe zi ( contract sezonier) salariul s-a virat in cont la raiffeisen, si banca l-a oprit integral pentru o ... (vezi toată discuția)
Afir întreprindere individuala si persoana fizica ndrrl ndrrl Bună dimineața Am o cunoștință care a accesat fonduri europene pe întreprindere individuala insa a avut ceva probleme si trebuie sa înapoieze o suma de ... (vezi toată discuția)
Aș vrea sa stiu daca mi se calculează corect concediul postnatal? AnaeO AnaeO Buna ziua, Ma confrunt cu următoarea situație: tocmai am terminat cele 126 zile concediu maternitate astfel ca pe luna martie am mai avut 12 zile . Ma ... (vezi toată discuția)