avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A 1 !!! Cine ma poate ajuta?Va rog urgent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A 1 !!! Cine ma poate ajuta?Va rog urgent daca se poate!

In Romania functionez ca PFA de doua saptamini ,dar s-a ivit o ocazie de a lucra ca sezonier timp de 2 luni in Germania.C um pot sa obtin formularul A 1 si DE UNDE ?,astept daca se poate un raspuns cit mai urgent. VA MULTUMESC FRUMOS !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 1 Februarie 2013
Institutia competenta in eliberarea documentului portabil A1 este Casa Nationala de Pensii Publice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa nou infiintat lenutam lenutam Buna ziua In legatura cu un PFA nou infiintat, ca sa lucrez in UE, ce formulare imi trebuie.am inteles ca formularul E111 si E101. de unde le pot procura si ... (vezi toată discuția)
Formular a1 paguro paguro Buna ziua!Am deschis un PFA in octombrie 2019.Sunt mecanic auto cu specializare in repararea masinilor de curse(tip formula 1).In cursul acestei luni voi ... (vezi toată discuția)
Detasare pfa activitati fotografice in franta ovidiu_radu ovidiu_radu Buna ziua. Ca si PFA Activitati fotografice, ce ar trebui sa fac pentru detasare, pentru a presta servicii de fotografie in Franta? Mai exact, de ce acte ... (vezi toată discuția)