avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... TIMBRUL DE MEDIU 2013
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

TIMBRUL DE MEDIU 2013

Buna ziua, am o intrebare pentru cei care au intampinat ceasta problema sau o cunosc.
Daca cumpar o masina de afara exemplu an 2000 si vreau sa o inmatriculez in romania platesc decat timbrul de mediu fara altceva?adica fara taxa de prima inmatriculare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rahmad24 , utilizator 14:03, 1 Februarie 2013
Inca nu e ceva clar. Ca de obicei in RO e in dezbatere publica legea dar nu se stie cat tine.
Speram sa fie ceva clar cat mai curand
Din cate stiu eu, cei de la inmatriculari te trimit la finante sa platesti taxa, taxa care nu e inca in forma finala, si cum a zis si dababunea, e in dezbatere publica si nu se stie cat va tine. Am auzit si cazuri cand i-a trimis sa plateasca nu stiu ce sume colosale.
Si eu sunt in situatia ta, am avut accident, mi-au dat banii pe masina si am bagat banii la loc sigur si astept sa iasa noua taxa sa vad ce fac...asa ca te sfatuiesc sa pui banii intr-un cont de economii si sa astepti
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2013
Rahmad24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)